0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید
افزودن به لیست علاقه مندی ها
مقایسه

پنیر کبابی ( هالومی ) - بافتی ترد و دلپذیر - مناسب گریل و کباب شدن

ارسال فقط با پیک
شناسه کالا: A-27866
شناسه کالا: A-27866
توضیحات

%100 کتوژنیک

موارد مصرف پنیر کبابی :

– پنیر هالومی خام یا سرخ شده برای صبحانه یا عصرانه.
– برش های خام یا گریل شده برای روی سالاد.
– برای طبخ انوای خورشت.

 

هنگامی که هالومی را به شیوه های مختلفی مانند کبابی و سرخ کردن می پزید؛ طعم خوشمره و واقعی اش تازه خود را نشان می دهد. در این حالت پنیر از بیرون ترد و از داخل بسیار دلپذیر می شود.

بافت و طعم این پنیر کبابی چیزی است که آن را متنوع می کند و محبوبیت روزافزون آن را توضیح می دهد. می توانید برای تهیه سالادها، ساندویچ های مختلف و … از این پنیر استفاده کنید.

 

ارزش غذایی یک تکه ۲۵ گرمی از پنیر هالومی :

  • ۷۴ کالری
  • ۵ گرم پروتئین
  • ۶ گرم چربی
  • ۱۸۰ میلی گرم کلسیم (۱۸ درصد از نیاز روزانه بدن)

 

ارسال با پیک تنها به تهران و کرج.

ارسال برای سایر شهرها تنها از طریق پایانه مسافربری ( به همراه پک یخ ) و با هماهنگی قبلی قابل انجام است. 

  • product vendor icon image فروشنده:
    فروشگاه اینترنتی کتوباما
  •  زمان آماده سازی:
    آماده ارسال
ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم

محصولات مشابه

امتیاز کاربران به: پنیر کبابی ( هالومی ) - بافتی ترد و دلپذیر - مناسب گریل و کباب شدن
5
از 5
عالی
0 (100%)
خوب
0 (0%)
متوسط
0 (0%)
نامناسب
0 (0%)
ضعیف
0 (0%)
  • بررسی تخصصی
  • نظرات کاربران
بررسی تخصصی
پنیر کبابی ( هالومی ) - بافتی ترد و دلپذیر - مناسب گریل و کباب شدن

 

پنیر به دلیل داشتن چربی بالا، پروتئین متوسط ​​و محتوای کربوهیدرات کم، یک غذای کتوژنیک ایده آل است.این بدان معنی است که پنیر کبابی برای رژیم کتو مناسب است . با تعادل کامل اسیدیته و خامه‌ای و نقطه ذوب نسبتاً پایین، ذوب کردن این پنیر در ساندویچ‌ها، همبرگرهای بسته‌بندی شده با کاهو، نان کم کربوهیدرات و کاسرول، سازنده یک ترکیب عالی از نظر طعمی است.

لذت بردن از یک ساندویچ پنیر کبابی بدون نیاز به استفاده از نان کتو پر از گلوتن که در فروشگاه خریداری شده است، آسان است. با همه وجود از نان کتوی پخته شده ترد با پنیر کبابی ذوب شده و فقط 3 گرم کربوهیدرات خالص در هر ساندویچ لذت ببرید!

این بهترین پنیر کتوژنیک کبابی است! تکه‌های کرکی نان سفید کتو روی یک تابه نچسب برشته می‌شوند تا با پنیر چدار ذوب شده تا به یک ساندویچ خوشمزه با پوسته ترد طلایی تبدیل شوند. برای گرفتن بهترین نتیجه هنگام پخت ساندویچ پنیر کبابی کتوژنیک، باید ابتدا کره را در تابه بریزید و نه روی نان و برای اطمینان از برشته و طلایی بودن (نه سوخته)، قسمت بیرونی ساندویچ باید با مایونز صاف شود، که نقطه دود بالاتری نسبت به کره دارد و دارای ترکیبی از قدرت قهوه‌ای شدن روغن و زرده تخم مرغ است. زمانی که نان مایو اسلیک شده با ماهیتابه کره‌ای برخورد می‌کند، این زمانی است که واقعاً جادو شروع می‌شود.

دستور پخت نان کتو در مایکروویو یا فر را در این جا مطالعه کنید. درست کردن 2 برش نان فقط چند دقیقه طول می کشد. ظاهر و طعم این نان شبیه نان واقعی است و آن طعم تخم مرغی که دیگر دستور العمل های کتو دارند را ندارد.

اکنون، فقط به این دلیل که از رژیم کم کربوهیدرات یا کتو پیروی می کنید به این معنی نیست که نمی توانید از غذاهای خوشمزه و لذیذ لذت ببرید!

چه مقدار کربوهیدرات در روز با رژیم کتوژنیک می توان استفاده کرد؟

رژیم کتوژنیک معمولاً مصرف کل کربوهیدرات را به کمتر از 50 گرم در روز کاهش می دهد - کمتر از مقدار موجود در یک شیرینی ساده متوسط ​​- و می تواند تا 20 گرم در روز نیز باشد. به طور کلی، منابع کتوژنیک محبوب به طور متوسط ​​​​70-80٪ چربی از کل کالری روزانه، 5-10٪ کربوهیدرات و 10-20٪ پروتئین را پیشنهاد می کنند. پس مواد لبنی چرب و دارای پروتئین ولی با کربوهیدرات کم، همانند پنیر کبابی، انتخاب مناسبی برای وعده های مختلف رژیم های غذایی کتوژنیک می باشند.

در تهیه ساندویچ با پنیر انتخاب پنیری که به خوبی ذوب شود بسیار مهم است. محتوای رطوبت بالای این پنیر به این معنی است که آنها به ویژه در تبدیل شدن به پنیر مذاب فوق العاده عمل میکند. از این پنیر کبابی مخصوص رژیم کتوژنیک می توانید در تهیه انواع ساندویچ ها و انواع پیتزاهای کتوژنیک استفاده کنید و طعم هایی به یاد ماندنی و فوق العاده را برای خود و حتی دوستان و خانواده که رژیم کتوژنیک ندارند نیز به ارمغان بیاورید.

هنگامی که ساندویچ در ماهیتابه قرار گرفت، فشار دادن آن با کفگیر برای برشته شدن یکنواخت و برای تشویق نان و پنیر برای ترکیب شدن با هم مفید است. اما زیاده روی نکنید؛ این یک ساندویچ پنیر له شده نیست.

ساندویچ را به صورت مورب برش دهید. رسمی است: ساندویچ هایی که به این شکل برش می شوند در واقع طعم بهتری دارند.

پنیر هالومی ؛ خواص و ارزش غذایی این پنیر کبابی بی نظیر و غنی از پروتئین :

 

پنیر کبابی، پنیر نیمه سخت طبیعی است که به دلیل تحمل حرارت، دارای قابلیت کباب و گریل شدن بوده و عطر و طعم و بافت فوق العاده ای دارد.

برای گریل کردن این محصول نیازی به اضافه کردن روغن نیست، چرا بافت چرب پنیر هالومی در مقابل حرارت، به میزان کافی روغن پس میدهد.

 

 

پنیر در رژیم کتوژنیک :

صدها نوع پنیر وجود دارد که خوشبختانه اکثر آنها کربوهیدرات بسیار کم و چربی بالایی دارند ، که آنها را برای رژیم کتوژنیک مناسب می کند. بنابراین بین تمام لبنیات مجاز در رژیم کتوژنیک،پنیرها بهترین گزینه هستند. در زیر لیست پنیرهای مجاز سبک زنگی کتو و لوکرب ذکر شده که در بین آنها نام پنیر هالومی هم دیده میشود .

پنیر های مجاز در کتوژنیک و لوکرب :

- پنیر رگه‌آبی یا بلوچیز
- بری (یک پنیر نرم، خامه ای سفید یا زرد است)
- کممبر
- چدار
- پنیر chevre (پنیر فرانسوی ساخته شده از شیر بز)
- فتا
- پنیر بز
- هالومی (کبابی )
- هاوارتی
- لیمبرگر
- منچگو
- ماسکارپونه
- موتزارلا
- مونستر
- پنیر پارمزان
- پروولون
- رومانو
- پنیر رشته ای

 

موارد مصرف پنیر کبابی :

– پنیر هالومی خام یا سرخ شده برای صبحانه یا عصرانه.
– برش های خام یا گریل شده برای روی سالاد.
– برای طبخ انوای خورشت.

 پنیر کبابی (هالومی) به دلیل نقطه ذوب بالایی که دارد، قابلیت سرخ کردن و کباب کردن را دارد و در اثر حرارت بافت خود را حفظ می کند. پنیر هالومی را می توانید در صبحانه به صورت گریل شده به همراه نان تست شده، گوجه فرنگی رست شده و روغن زیتون، به صورت سوخاری در کنار بشقاب سوخاری، به صورت گریل در کنار بشقاب گریل و همچنین، همراه با انواع سبزيجات و سالادها سرو کنید. پنیر کبابی به دلیل دارا بودن پروتئین و مقاومت حرارتی بالا، در خورش ها و غذاهای سنتی جایگزین مناسبی برای گوشت می باشد.

 

پنیر منبع خوبی برای برخی ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین ها است. ریبوفلاوین، ویتامین B12، فولات، ویتامین A و نیاسین از جمله ویتامین های مهم پنیر کبابی هستند.

کلسیم و فسفر نیز از مهم ترین و فراوان ترین مواد معدنی آن هستند.

 

هالومی بدون پنیر مایه تهیه می شود. پنیر مایه آنزیمی است که برای درست کردن پنیر به شیر افزوده می شود. از آنجا که پنیر مایه اغلب از معده گوساله، گوسفند و بز گرفته می شود؛ افرادی که گیاهخوار هستند معمولاً از مصرف پنیرهای تهیه شده با آنزیم خودداری می کنند.

هالومی دارای طعم و بافت بی نظیری است. این پنیر در مقایسه با پنیرهایی مانند فتا کمی سفت تر و محکم تر است. گرچه دارای بافت نرم و صافی است.

هنگامی که هالومی را به شیوه های مختلفی مانند کبابی و سرخ کردن می پزید؛ طعم خوشمره و واقعی اش تازه خود را نشان می دهد. در این حالت پنیر از بیرون ترد و از داخل بسیار دلپذیر می شود.

بافت و طعم این پنیر کبابی چیزی است که آن را متنوع می کند و محبوبیت روزافزون آن را توضیح می دهد. می توانید برای تهیه سالادها، ساندویچ های مختلف و … از این پنیر استفاده کنید.

ارزش غذایی پنیر هالومی :

مطابق با استاندار ارائه شده توسط متخصصان آمریکایی، یک تکه ۲۵ گرمی از هالومی حاوی ارزش غذایی زیر است:

  • ۷۴ کالری
  • ۵ گرم پروتئین
  • ۶ گرم چربی
  • ۱۸۰ میلی گرم کلسیم (۱۸ درصد از نیاز روزانه بدن)

خواص این نوع پنیر

غنی از پروتئین

فقط یک برش نازک یا ۲۵ گرم از پنیر هالومی حاوی پنج گرم پروتئین است. مصرف کافی غذاهای پروتئینی به طور مرتب برای بسیاری از عملکردهای بدن از جمله تأمین انرژی، حمایت از جذب مواد مغذی و تثبیت سطح قند خون بسیار مهم است.

البته حضور نمک و چربی اشباع نشده در این پنیر لزوما نمی تواند آن را به با کیفیت ترین پروتئینی که در بازار وجود دارد؛ تبدیل کند. اما مصرف آن در حد اعتدال می تواند مفید باشد.

منبع خوبی از کلسیم

پنیر هالومی منبع خوبی برای تامین کلسیم مورد نیاز بدن است. به گفته محققان یونانی، میزان کلسیم موجود در این ماده بستگی به فرآیندی دارد که پنیر از طریق آن درست می شود. اما ۸۰ درصد کلسیم موجود در پنیر از مولکول های کازئین است.

ما می دانیم که کلسیم یک ماده مغذی مهم برای بدن ما محسوب می شود و مصرف کافی این ماده از اهمیت زیادی برای بدنمان برخوردار است. مصرف مواد غذایی پر از کلسیم مانند هالومی می تواند به سلامت قلب و استخوان ها کمک کند.

 

مناسب برای گیاهخواران، ورزشکاران، کودکان و افرادی که در رژیم کتو و لوکرب در حال کاهش وزن هستند. 

 

ماندگاری : تا 6 ماه در فریزر قابل نگهداری است.

 

پنیر کبابی ( هالومی ) - بافتی ترد و دلپذیر - مناسب گریل و کباب شدن
پنیر کبابی ( هالومی ) - بافتی ترد و دلپذیر - مناسب گریل و کباب شدن
ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم

محصولات مکمل

خریداران این کالا، کالاهای زیر را هم خریده اند

تصاویر کالا
اطلاع به من در زمان : موجود شدن
نظرات کاربران ( 1 )
5
از 5
عالی
(100%)
خوب
(0%)
متوسط
(0%)
نامناسب
(0%)
ضعیف
(0%)
;