در حال بارگذاری ...
سبــد خرید من
0 محصول
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
افزودن به لیست علاقه مندی ها
مقایسه

بیکینگ پودر

شناسه محصول: A-27963
شناسه محصول: A-27963
تولید کننده: ارگانیک
وزن:
آماده ارسال
11,800 تومان
تعداد
امتیاز محصول
نقد و بررسی اجمالی
بیشتر

بیکینگ پودر (Baking Powder) یا پودر قنادی نوعی ماده عمل آورنده و از مواد اولیه قنادی برای پف کردن و سبک شدن نان، کیک و شیرینی است کاربرد بیکینگ پودر در کیک پزی به منظور حجم دادن به خمیر نان و کیک می باشد و در موادی که نیاز به پخت طولانی دارند مصرف می...

روزهای ارسال تهران و کرج سه شنبه ها و جمعه ها
ارسال شهرستان ها از طریق پست
ارسال تهران و کرج با پیک ویژه کتوباما
ارسال رایگان سفارش سفارش های بالای ۷۰۰ هزار تومان
ضمانت کیفیت در تمامی محصولات

محصولات مشابه

  • معرفی کالا
  • نظرات کاربران
توضیح مختصر
بیکینگ پودر
توضیح مختصر

بیکینگ پودر (Baking Powder) یا پودر قنادی نوعی ماده عمل آورنده و از مواد اولیه قنادی برای پف کردن و سبک شدن نان، کیک و شیرینی است
کاربرد بیکینگ پودر در کیک پزی به منظور حجم دادن به خمیر نان و کیک می باشد و در موادی که نیاز به پخت طولانی دارند مصرف می‌شود که امروزه در صنایع نان، کیک و دیگر محصولات غذایی، از بکینگ پودر به عنوان عامل حجم دهنده و ترد کننده مواد استفاده می شود

ادامه مطلب
نقد و بررسی تخصصی

بیکینگ پودر یا بکینگ پودر چیست؟

بکینگ پودر یا Baking Powder یک عامل وردآوردن شیمیایی است که برای پف‌کردن و سبک‌شدن در بافت بسیاری از کیک‌ها و شیرینی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. بهتر است به این نکته توجه کنید که بکینگ پودر عمر مفیدی بین 6 تا 12 ماه دارد و باید در جای خشک و خنک و در بسته‌بندی نگهداری شود. همان‌طور که مشاهده می‌کنید بکینگ‌پودر گلها در یک بسته‌بندی پلاستیکی قرار گرفته ومی‌توانید تا مدت شش ماه به راحتی از آن نگهداری کنید.

نقش بیکینگ پودر در کیک؛ چگونه کار می‌کند؟

وقتی که مواد اسیدی با مواد بازی ترکیب شوند، معمولا در نتیجه این واکنش گاز تولید می‌شود. برای جلو‌گیری از اینکه این پودر بلافاصله پس از ایجاد شدن واکنش دهد، اسید هم در آن استفاده می‌شود. این کار باعث می‌شود که این پودر تا زمانی که آب به آن اضافه نشود، خود به خود واکنش ندهد.
وقتی که رطوبت به بیکینگ پودر می‌رسد، اسید و باز واکنش می‌دهند و گاز دی‌اکسید کربن تولید می‌کنند. وقتی این گاز تولید شود، در خمیر گیر می‌افتد، که همین باعث تورم یا پف کیک می‌گردد.
همانطور که گفته شد، نشاسته خنثی که به بیکینگ پودر اضافه می‌شود، رطوبت محیط را جذب می‌کند. به علاوه از واکنش در طول مدت زمان نگهداری پودر، جلوگیری می‌کند.

مزه بیکینگ پودر

هم بیکینگ پودر و هم جوش شیرین را می‌توان تلخ مزه دانست. این مزه تلخ از مواد بازی آنها سرچشمه می‌گیرد. همانطور که گفته شد بیکینگ پودر از نظر اسیدی و بازی بودن تقریبا خنثی است و به همین خاطر است که نسبت به جوش شیرین تلخی‌خنثی تر و ملایم‌تری دارد. این در حالی است که جوش شیرین که یک ماده بازی است را یک ماده تلخ مزه می‌دانند

.

 
 

بیکینگ پودر در مقابل جوش شیرین

بیکینگ پودر شامل اجزاء اسیدی و بازی است و بر اثر رطوبت یا گرما واکنش می‌دهد. در حالی که جوش شیرین یک پودر بازی است و برای واکنش نیاز به یک ماده اسیدی (مثل آب‌لیمو، سرکه یا غیره) دارد.
بیکینگ پودر را می‌توان در دمای اتاق با ترکیب جوش شیرین (باز)، کرم تارتار (اسید) و نشاسته ذرت درست کرد. اگر قرار است ترکیب بلافاصله مورد استفاده قرار گیرد، اصلا نیازی به نشاسته ذرت هم نیست. کرم تارتار یک اسید واکنش دهنده است. بنابراین این ترکیب به عنوان یک بیکینگ پودر تک واکنشه در نظر گرفته می‌شود.
اینکه در دستورپخت‌های مختلف از بیکینگ پودر یا جوش شیرین استفاده شود، بیشتر به نسبت اسیدی دیگر مواد اولیه موجود در مایع کیک بستگی دارد. اغلب خمیرها بیشتر شامل مواد اولیه اسیدی هستند. به همین خاطر استفاده بیش از حد از بیکینگ پودر منجر به تولید یک خمیر اسیدی می‌شود و البته طعم نهایی کیک هم تحت تاثیر قرار می‌گیرد.
به همین ترتیب اگر یک خمیر شامل مواد اولیه اسیدی نباشد و جوش شیرین در آن استفاده شود، اسید کافی برای واکنش و ورآمدن کیک وجود نخواهد داشت. همچنین به علت ازدیاد مواد قلیایی، محصول نهایی کمی تلخ خواهد بود.


اطلاع به من در زمان : موجود شدن
اشتراک
بیشتر
دسته ها
جستجو
0 سبد
پروفایل
تماس